BIOPTRON AG, Švajcarska

Kompanija BIOPTRON AG, član Zepter grupe, proizvodi medicinske aparate vrhunskog švajcarskog kvaliteta i garantuje najviše standarde u proizvodnji.
Kompanija BIOPTRON AG je 1996. godine postala deo multinacionalne kompanije Zepter International, sa sedištem u Švajcarskoj, koja proizvodi, prodaje i distribuira visokokvalitetne proizvode iz sledećih programa: Medical, Cosmetics, Luxury, Home Art i Home Care.
BIOPTRON AG pripada programu Zepter Medical, koji u svojoj ponudi ima razne klinički ispitane i sertifikovane medicinske aparate i proizvode.

ZEPTER grupa

 

  • 8 fabrika
  • Na 5 kontinenata
  • U 60 zemalja
  • Više od 80.000 zadovoljnih korisnika
  • Više od 760.000.000 prodatih proizvoda

BIOPTRON ŠIROM SVETA

VIŠE OD 60 ZEMALJA
VIŠE OD 30 GODINA NA SVETSKOM TRŽIŠTU
VIŠE OD 3.000.000 PRODATIH APARATA

Naša misija

BIOPTRON AG je jedan od vodećih proizvođača medicinskih aparata za svetlosnu terapiju u svetu. Naša kompanija je posvećena dugoročnim i opsežnim istraživanjima i razvoju, kao i proizvodnji jedinstvenih medicinskih aparata – BIOPTRON sistema svetlosne terapije.
Naš cilj je da konstantnom primenom inovativnih rešenja i dostignuća izgradimo i ojačamo vodeću poziciju i međunarodno priznanje svetlosne terapije. Od spajanja sa kompanijom Zepter International, prodato je više od 3 miliona aparata, na zadovoljstvo njihovih korisnika.

ŽIVI ZDRAVO. ŽIVI DUŽE

Istraživanje i razvoj

Višegodišnje iskustvo i istraživanja pokazali su pozitivno dejstvo BIOPTRON svetlosne terapije i doveli do široke primene u raznim oblastima medicine. Ova terapija je prihvaćena širom sveta kao nov tretman u prevenciji i lečenju različitih medicinskih stanja.
Naučni tim BIOPTRON AG neprekidno sarađuje sa stručnjacima, istraživačima i lekarima u mnogim zemljama sa ciljem daljih ispitivanja karakteristika i terapeutske efikasnosti BIOPTRON svetlosne terapije.
BIOPTRON AG sarađuje sa više od 500 naučnika, 1.000 klinika i 5.000 lekara i drugog medicinskog osoblja.

Sertifikati za kvalitet

U laboratorijama kompanije BIOPTRON AG konstantno se vrše ispitivanja i usavršavanja Bioptron aparata na osnovu najnovijih naučnih studija koje su izradile nezavisne institucije. Naši proizvodni procesi, uključujući istraživanje i razvoj, procenu dobavljača, isporuku komponenti za proizvodnju, kontrolu i proizvodnju svih aparata, ispunjavaju direktive Evropske zajednice za medicinske aparate 93/42/EEC, kao i specifične propise na lokalnim tržištima.

Američka agencija za lekove
510 (k) odobrenje za bol

Za detaljne informacije posetite "510(k) Premarket Notification Database" Naš 510(k) broj: K032216