Anti-Aging

BIOPTRON ANTIEJDŽING SVETLOSNA TERAPIJA ZNAČAJNO SMANJUJE BORE


Milioni ljudi širom sveta sve više koriste BIOPTRON kao neinvazivnu kozmetičku terapiju za mladalački izgled kože. Švajcarski aparat BIOPTRON izabran je za najbolji antiejdžing aparat na Evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine u Parizu.

Nekoliko međunarodnih medicinskih stručnjaka predstavilo je efekte BIOPTRON svetlosne terapije na konferencijama iz oblasti antiejdžinga održanim u Londonu, Parizu, Monte Karlu, Varšavi i Bukureštu. Oni su pokazali da klinički dokazana, polarizovana BIOPTRON svetlost smanjuje bore, izjednačava boju tena i poboljšava čvrstinu i elastičnost kože, dajući joj zdrav, mladalački izgled.

Klinička istraživanja su pokazala da BIOPTRON ima pozitivno, stimulativno dejstvo na fibroblaste, ćelije u koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Bezbedni i neinvazivni tretmani BIOPTRONOM od samo deset minuta dnevno smanjuju bore, bez ikakvih neželjenih efekata.IZGLEDAJTE GODINAMA MLAĐI NA PRIRODAN NAČIN - BEZ HIRURŠKE INTERVENCIJE


Ranije su efekti BIOPTRON terapije mogli biti ostvareni samo posle serije tretmana u salonima lepote i na klinikama. Međutim, od sada možete da je koristite u udobnosti svog doma i vratite prirodan sjaj vašem licu, izjednačite boju tena, poboljšate teksturu kože i smanjite bore. Neverovatni rezultati postižu se svakodnevnom upotrebom od po deset minuta dnevno, budući da BIOPTRON svetlost podstiče proizvodnju kolagena ispod površine kože. Visoka BIOPTRON tehnologija može se kombinovati sa kozmetičkim kremama, a rezultati posle samo dve nedelje su poboljšana mikrocirkulacija i čvršća, blistava koža.

Beauty

BIOPTRON: VRHUNSKO REŠENJE U BORBI PROTIV STARENJA

MEDICINSKA ANTIEJDŽING BIOPTRON SVETLOSNA TERAPIJA: IZBOR MEDICINSKIH STRUČNJAKA


Medicinski stručnjaci širom sveta odlučuju se za BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2 za upotrebu na klinikama za lepotu i antiejdžing. Dr Kristijan Deperdi (Dr. Christian Deperdu), dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane iz Bozoleja (Francuska); dr Bogdan Dimitrie Nikulae (Dr. Bogdan Dimitrie Niculae), predsednik Rumunskog udruženja za antiejdžing i glavni dermatolog na klinici Lasermed; dr Jasmina Lalošević iz Beograda (Srbija), osnivač antiejdžing klinike AestheticMed, i dr Uršula Hura (Dr. Urszula Hura), vlasnica medicinskog centra Hura (Poljska), potvrdili su efikasnost i jednostavnu upotrebu BIOPTRON svetlosne terapije u sklopu različitih popularnih antiejdžing procedura: posle mezoterapije i hijaluronskih filera, PRP liftinga i posle liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura, a čak i kao dopunske terapije kod tretmana kose i posle transplantacije kose. Pozivamo vas da pročitate stručna mišljenja nezavisnih medicinskih stručnjaka iz oblasti antiejdžinga.