IV svetski kongres estetske i antiejdžing medicine (AMWC) za Istočnu Evropu

Septembar 2016.
Događaji
BIOPTRON: NAJNOVIJE REŠENJE U ANTIEJDŽINGU PRIKAZANO JE NA IV SVETSKOM KONGRESU ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE ZA ISTOČNU EVROPU

Informacija

IV svetski kongres estetske i antiejdžing medicine za Istočnu Evropu održan je u Svetskom trgovinskom centru u Moskvi septembra 2016. godine. Na kongresu je predstavljen jak i raznovrstan naučni program koji je obuhvatio najnovije trendove i dostignuća u oblasti estetske dermatologije, plastične hirurgije, produktivnog starenja i preventivne, regenerativne i antiejdžing medicine.

ceremony.jpg
Svetski kongres antiejdžing medicine (AMWC) u Moskvi

Kongres AMWC održan je uz organizacionu podršku Ministarstva zdravlja i Sekretarijata za zdravstvo Moskve. Kompanija ZEPTER INTERNATIONAL predstavila je BIOPTRON polarizovanu medicinsku svetlost kroz naučno-medicinski program i demonstracije antiejdžing procedura koje koriste najnovije tehnike u svetu i inovacije u estetici, biotehniologiji, farmaciji i antiejdžingu.

Dr Jasmina Lalošević sa Klinike za estetsku i holističku medicinu kao i Edukativnog centra za mezoterapiju, član je Svetskog društva antiejdžing medicine i globalne zdravstvene mreže. Ona je osnivač dva renomirana centra za estetsku medicinu i antiejdžing u Beogradu (Srbija) i već više od dvadeset godina ostvaruje značajne rezultate u primeni BIOPTRON terapije.

Tokom simpozijuma, u svom izlaganju o antiejdžing procedurama i BIOPTRON medicinskoj svetlosti, „Novi horizonti u lepoti i podmlađivanju kože“, dr Lalošević je internacionalnoj medicinskoj zajednici predstavila istraživanja o polarizovanoj svetlosti, za koju je klinički dokazano da smanjuje bore, poboljšava čvrstinu i elastičnost kože i ujednačava boju tena.

Glavna tema njenog izlaganja bili su naučno dokazani pozitivni efekti BIOPTRON svetlosti, koja podstiče određene ćelije u koži koje se zovu fibroblasti da proizvode kolagen i elastin, čime doprinose lepoti kože. Usled starenja i sunčanja, nivo ova dva proteina u koži se smanjuje, pa dolazi do pojave bora. Bezbednim i neinvazivnim tretmanima od po 10 minuta dnevno, BIOPTRON uklanja bore.

Dr Lalošević predstavila je BIOPTRON antiejdžing protokole koji se primenjuju posle mezoterapije i hijaluronskih filera, biorevitalizacije, PRP liftinga, fejs liftinga mezonitima, pilinga i laserskih tretmana, injekcija botoksa, pa čak i kao dopunska terapija u lečenju problema sa kosom i posle transplantacije kose. BIOPTRON se takođe koristi za širok spektar ostalih medicinskih indikacija: bol, reumatologija, fizikalna terapija, povrede, pedijatrija, rane i sezonski afektivni poremećaj.

Nakon višegodišnje uspešne primene u prevenciji, terapiji i rehabilitaciji kod mnogih zdravstvenih stanja, uz izvanredne efekte u smanjenju bora, BIOPTRON svetlosna terapija se pokazala kao dokazana, sertifikovana i efikasna terapija protiv starenja kože. BIOPTRON je dobitnik nagrade u oblasti antiejdžinga i lepote na II i III evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine u Parizu 2014. i 2015. godine.