BIOPTRON - dobitnik prestižne nagrade za antiejdžing „Umetnost lepote“

Oktobar 2016.
Događaji
Internacionalna nagrada na kongresu medicine u Azerbejdžanu je istinsko obeležje kvaliteta, koje budi poverenje kupaca i poštovanje u svetu medicine

Informacija

BIOPTRON je dobitnik nagrade za antiejdžing „Umetnost lepote“ na III antiejdžing kongresu u Azerbejdžanu. Kongres estetske i antiejdžing medicine održan je 6. i 7. oktobra 2016. u Bakuu.

Kao i obično, vodeće svetske kompanije obezbedile su jak i raznovrstan naučni program iz oblasti estetske dermatologije, plastične hirurgije, produktivnog starenja i preventivne, regenerativne i antiejdžing medicine.

Renomirani svetski predavači održali su inovativna predavanja i radionice iz oblasti antiejdžing medicine. Kompanija ZEPTER INTERNATIONAL predstavila je naučno-medicinski program i demonstracije polarizovane BIOPTRON svetlosti.

Dr Sanja Vranić, internacionalni brend direktor za BIOPTRON, održala je predavanje o BIOPTRONU, kome su prisustvovali estetski dermatolozi, plastični hirurzi i stručnjaci za antiejdžing iz oblasti medicine, biotehnologije i farmacije.

U svom predavanju pod naslovom „Medicinska svetlost: novi horizonti u oblasti lepote i podmlađivanja kože“, dr Vranić je predstavila dokaze o efektima BIOPTRON svetlosti različite talasne dužine, koja leči razne medicinske probleme i pomaže koži u borbi protiv starenja.

Glavna tema njenog izlaganja bili su naučno dokazani pozitivni efekti BIOPTRON medicinske svetlosne terapije u antiejdžingu. Naime, klinička istraživanja su pokazala da BIOPTRON ima pozitivno stimulativno dejstvo na određene ćelije u koži koje se nazivaju fibroblasti a koje su zaslužne za proizvodnju kolagena i elastina.

Na gala večeri koja je održana drugog dana kongresa, BIOPTRON i kompanija ZEPTER INTERNATIONAL primili su nagradu „Umetnost lepote“ – nacionalnu nagradu iz oblasti estetske i antiejdžing medicine u kategoriji „Inostrani brend godine“.

Žiri sastavljen od vodećih inostranih i domaćih stručnjaka izabrao je BIOPTRON kao najbolje antiejdžing rešenje, uz napomenu da je Nagrada „Umetnost lepote“ istinsko obeležje kvaliteta, koje budi poverenje kupaca i poštovanje u svetu medicine.



Dr Sanja Vranić, internacionalni brend direktor za BIOPTRON
prima nagradu „Umetnost lepote“ na III antiejdžing kongresu
u Azerbejdžanu