BIOPTRON MASTER KLASA U MONTE KARLU

Mart 2016.
Izložbe
BIOPTRON - revolucionarni medicinski aparat za svetlosnu terapiju, prikazan nedavno na 14. svetskom kongresu estetske i antiejdžing medicine (AMWC) u Monaku.

Informacija

Pod okriljem Svetskog društva za interdisciplinarnu antiejdžing medicinu (WOSIAM), Svetski kongres estetske i antiejdžing medicine obeležio je svoju četrnaestu godišnjicu. 

Ovaj događaj je po drugi put organizovan u Kneževini Monako, i ponovo je BIOPTRON medicinska svetlosna terapija bila u centru pažnje.

Tokom poslednjih 14 godina, AMEC je odigrao ključnu ulogu u naučnom antiejdžingu na globalnom nivou.

Program kongresa 2016. godine bio je posvećen načinima efikasne prevencije starenja primenom estetskih metoda za poboljšanje spoljašnjeg izgleda (dermatologija i hirurgija), kao i antiejdžing metoda koje poboljšavaju opšte stanje organizma spolja i iznutra, kao što je BIOPTRON medicinska svetlosna terapija.

Neki od najtraženijih stručnjaka na polju estetske dermatologije, plastične i estetske hirurgije i multidisciplinarne preventivne i antiejdžing medicine govorili su na kongresu o BIOPTRON medicinskoj svetlosnoj terapiji, koja licu vraća prirodan sjaj, poboljšava teksturu kože, ujednačava boju tena i smanjuje čak i najupornije bore - u udobnoj kućnoj atmosferi.

Stručnjaci širom sveta koriste BIOPTRON MedAll, BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2 na klinikama za lepotu i antiejdžing. Dr Kristijan Deperdi, dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane iz Bozoleja u Francuskoj; dr Bogdan Dimitrie Nikulae, predsednik Rumunskog antiejdžing udruženja i glavni dermatolog na klinici Lasermed; dr Jasmina Lalošević iz Beograda (Srbija), osnivač antiejdžing klinike Aesthetic Med i dr Uršula Hura, vlasnica Hura medicinskog centra (Poljska) i mnogi drugi lekari, potvrdili su efikasnost i jednostavnost upotrebe BIOPTRON svetlosne terapije u sklopu različitih popularnih antiejdžing procedura.

Revolucionarni medicinski aparat za svetlosnu terapiju koristi se posle mezoterapije, hijaluronskih filera, PRP liftinga, liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura, a čak i kao dopunska terapija za tretmane kose i posle transplantacije kose.

Za detaljne informacije o tome kako i zašto BIOPTRON ima vodeću ulogu u antiejdžingu, posetite stranicu:www.bioptron.com/What-it-Treats/Anti-Aging.aspx.

Pročitajte profesionalna mišljenja nezavisnih stručnjaka za antiejdžing na stranici: www.bioptron.com/Professionals/Doctors-Corner.aspx.