BIOPTRON - dobitnik prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat

Oktobar 2014.
Izložbe
BIOPTRON je dobitnik prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat na Drugom evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem oktobra.

Informacija

BIOPTRON stručni tim (s desna nalevo): dr Jasmina Lalošević, dr Kristijan Leperdi (Christian Deperdu), dr Sanja Vranić, dr Majkl T. Maknamara (Michael T. McNamara), dr Tijana Tomić

BIOPTRON je dobitnik prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat na Drugom evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem oktobra.
Nakon uspeha Prvog evropskog kongresa antiejdžing medicine prošle godine, AMEC 2014 je bio još uspešniji. AMEC 2014 je nastao s idejom da se izađe u susret potrebama za većim globalnim događajem u oblasti estetike i antiejdžing medicine na nivou Evrope. Kongres je baziran na pristupu koji obuhvata više specijalnosti u praksi estetske medicine, kao i na multidisciplinarnoj kombinaciji preventivne i antiejdžing medicine.


BIOPTRON svetlosna terapija na Evropskom kongresu antiejdžing medicine AMEC 2014. u Parizu

BIOPTRON svetlosna terapija, lider u oblasti antiejdžing medicine, dobitnik je prve nagrade za najbolji antiejdžing aparat na Drugom evropskom kongresu estetske i antiejdžing medicine AMEC 2014, održanom u Parizu krajem oktobra.

ceremony.jpg
Dodela nagrada – AMEC Pariz

lnternacionalni tim medicinskih eksperata predstavio je efekte BIOPTRON svetlosne terapije u antiejdžingu, gde su klinička istraživanja pokazala da Bioptron svetlosna terapija ima pozitivno i stimulativno dejstvo na fibroblaste, ćelije u našoj koži koje su odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina. Kao posledica starenja i izlaganja sunčevoj svetlosti, smanjuje se količina ova dva proteina u ljudskoj koži i javljaju fine linije i bore. Bezbednim i neinvazivnim svakodnevnim tretmanima BIOPTRON svetlošću, u trajanju od samo 10 minuta, ove bore nestaju bez ikakvih neželjenih efekata.
Dr Kristijan Deperdi, dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane iz Bozoleja u Francuskoj (u blizini Monaka) i dr Jasmina Lalošević iz Beograda, osnivač antiejdžing klinike Aesthetic Med, održali su prezentacije na BIOPTRON štandu na AMEC-u 2014. Oni su demonstrirali efikasnost i jednostavnost upotrebe BIOPTRON svetlosne terapije u sklopu različitih popularnih antiejdžing procedura: posle mezoterapije i hijaluronskih filera, PRP liftinga i posle liftinga lica mezonitima, pilinga i laserskih procedura. Tom prilikom, podelili su sa prisutnim lekarima svoja iskustva u vezi sa svakodnevnom uspešnom primenom BIOPTRON svetlosne terapije.


Svetlost koja leči
Bioptron svetlost je sinonim za medicinsku svetlosnu terapiju i svetski lider na tržištu u ovoj oblasti, na osnovu 25 godina detaljnih i sertifikovanih medicinskih i naučnih istraživanja. BIOPTRON svetlosna terapija je takođe efikasna za indikacije u oblasti antiejdžinga. BIOPTRON je sertifikovan medicinski aparat, baziran na patentiranoj svetlosnoj tehnologiji. BIOPTRON AG je firma u sastavu kompanije Zepter International, osnovana u Švajcarskoj, koja se već 25 godina bavi proizvodnjom visokokvalitetnih medicinskih uređaja. BIOPTRON se proizvodi u tri modela i do sada je prodato više od tri miliona ovih aparata, što ga čini najuspešnijim aparatom za svetlosnu terapiju danas na tržištu. BIOPTRON se može kupiti u više od 60 zemalja širom sveta.


Efekti BIOPTRON svetlosti
Dr Majkl Maknamara, globalni internacionalni ‘opinion leader’ kompanije BIOPTRON AG, učestvovao je kao gost-predavač na kongresu AMEC 2014. Pored antiejdžing karakteristika BIOPTRON svetlosne terapije, dr Maknamara je ukratko predstavio i njenu široku primenu, koja čini BIOPTRON globalnim liderom u oblasti svetlosne terapije: ublažava bol, brže i bolje zaceljuje rane, leči upale tkiva, sportske povrede, eliminiše bol u vratu i donjem delu leđa, leči akne i mnoga druga medicinska stanja. BIOPTRON je blagotvoran za zdravlje ako se koristi svakodnevno, a može i da smanji rizik od težih oboljenja modernog doba, kao što su infarkt, moždani udar i karcinom. Nezaobilazni je deo tretmana za podmlađivanje kože i idealna svakodnevna terapija u kućnim uslovima.