Lečenje akni

Septembar 2015.

Dermatolog i specijalista za anti-ejdžing, Francuska i Monako

ŽIVOT BEZ AKNI: BIOPTRON UNIŠTAVA BAKTERIJE KOJE UZROKUJU AKNE I SPREČAVA NJIHOV NASTANAK; KOŽA LICA PONOVO POSTAJE ČISTA I ZDRAVA

Dr Suzanna Miniconi Orban na svojoj klinici u Monaku

Kao što sam videla u svojoj praksi, a osobe koje imaju akne to dobro znaju, nisu dovoljni samo losion i krema da bi se izbrisali dugotrajni tragovi nekih problema sa kožom. Akne mogu imati ozbiljne posledice po samopouzdanje i mentalno zdravlje.

Nekada smo za lečenje akni imali na raspolaganju samo topijske kreme, oralne antibiotike u pilulama i oralne retinoide, koji imaju potencijalno neželjene efekte.

Danas je tu BIOPTRON medicinska svetlosna terapija – 100% bezbedna i klinički dokazana terapija koja pomaže u lečenju i kontrolisanju akni. BIOPTRON emituje tzv. polarizovanu medicinsku svetlost koja optimalno prolazi kroz kožu. Samo jedna terapija dnevno u trajanju od deset do petnaest minuta pomaže u uspešnom lečenju akni.

Polarizovana svetlost sadrži specijalne, jednake doze plave i crvene svetlosti koje se nalaze u snopu BIOPTRON svetlosti. Plava svetlost BIOPTRONA eliminiše bakterije koje uzrokuju akne, dok u isto vreme crvena svetlost smiruje upalu i podstiče skupljanje lojnih žlezda koje proizvode suvišnu masnoću koja začepljuje pore na koži.

BIOPTRON je bezbolna terapija, bez upotrebe lekova, veoma efikasna kada se koristi u kombinaciji sa praktično svim lokalnim i opštim terapijama.
Pored toga, još jedna prednost BIOPTRON svetlosne terapije je da podstiče prirodnu proizvodnju kolagena, koji sprečava stvaranje ožiljaka i smanjuje bore. Dakle, to je kvalitetan aparat za borbu protiv starenja.