Borba protiv starenja

Septembar 2015.

dermatolog i specijalista za antiejdžing tretmane, Francuska

FRANCUSKA VEZA: BIOPTRON REVITALIZUJE KOŽU

Dr. Christian Deperdu demonstrira BIOPTRON 2 na nedavno održanom svetskom kongresu antiejdžing medicine u Monaku

Za medicinske aparate BIOPTRON saznao sam pre dve godine iz brojnih publikacija iz oblasti lečenja opekotina, ulkusa i traumatologije. Ove oblasti su veoma daleko od moje specijalnosti i bio sam malo zbunjen – ali posle detaljnijeg istraživanja, otkrio sam da BIOPTRON takođe može veoma uspešno da se koristi i u borbi protiv starenja.

Ponuđeno mi je da isprobam BIOPTRON u mojoj lekarskoj praksi u oblasti antiejdžinga i estetske medicine. Koristim aparat za polarizovanu svetlosnu terapiju već 18 meseci za razne namene u našem antiejdžing centru: pre i posle ubrizgavanja injekcija botoksa i filera, za smanjenje upale i modrica; kod mezoterapije i primene mikroiglica.

Takođe koristim BIOPTRON posle radio talasa radi smanjenja crvenila; pre i posle ablativnog lasera (frakcionisani CO2 i erbijum laser) zbog analgezijskog delovanja i stimulisanja zarastanja rane.

U našem centru, koristimo ga pre i posle blefaroplastike, ili ga pozajmljujemo pacijentu radi tretmana nekoliko puta dnevno posle intervencije. Od nedavno, takođe ga uspešno koristimo posle kriolipolize, zbog analgezijskog dejstva.