Borba protiv starenja

Februar, 2016.

vlasnik Mediciskog centra Hura

BIOPTRON: ZA OPTIMALNU STIMULACIJU KOLAGENA I ELASTINA

Dr Hura u svojoj klinici sa aparatom BIOPTRON 2

BIOPTRON polarizovanu svetlost koristim 18 godina kao jednu od glavnih metoda u svojoj praksi i podršku u tretmanima lepote i u oblasti estetske medicine. Zahvaljujući redovnim tretmanima svetlosnom terapijom, u kratkom vremenskom periodu postižu se vidjivi rezultati u domenu apsorpcije kozmetičkih preparata i preparata u estetskoj medicini, koža je bolje ishranjena, a stimulacijom proizvodnje kolagena i elastina dolazi do smanjenja plitkih i dubokih bora.

Takođe, uspešno koristimo BIOPTRON svetlosnu terapiju u lečenju alopecia aerate, kao i za poboljšanje stanja slabe kose. Koristili smo kombinovanu metodu – svetlosnu terapiju i masažu glave, ponekad zajedno sa tonikom za rast folikula dlake. Primetili smo da veoma brzo dolazi do poboljšanja stanja kose, smanjuje se njeno opadanje a kosi se vraća sjaj.

Naše ordinacije su poznate po odličnim rezultatima u revitalizaciji kože, zahvaljujući rutinskoj kombinaciji klasičnih metoda koje se koriste u klasičnoj medicini sa BIOPTRON svetlosnom terapijom. Praktično, sve estetske tretmane završavamo polarizovanom svetlosnom terapijom. Zahvaljujući tome, sigurni smo da je koža dobro upila preparate, a pored toga, smanjili smo rizik od infekcije.

Sa svetlosnom terapijom sigurni smo da ćemo imati dobre rezultate u biomimetičkoj mezoterapiji, PRP terapiji krvnom plazmom, uklanjanju fleka sa kože, modeliranju kontura lica ili prilikom ubrizgavanja injekcija botoksa ili hijaluronske kiseline. Odlični rezultati primene polarizovane svetlosti vidljivi su u zarastanju tkiva posle estetskih operacija. To je veoma važno kod svih tretmana, jer svetlost nije samo katalizator koji ubrzava proces zarastanja tkiva, već je i brz način za smanjenje otoka. Posle operacije nosa veoma je važno povratiti prohodnost nosnih puteva. Preporučujem BIOPTRON u svakodnevnoj praksi, kao inovativnu, fiziološku metodu koja nema neželjenih efekata.